Begivenheden har allerede fundet sted.

Kirkehøjskole i Storring kirke og konfirmandstuen

Onsdag d. 9. februar 2022, kl. 19:00
Storring Kirke og Konfirmandstuen
Carsten Marvig

Kom og syng med, når Rasmus Skov Borring inviterer indenfor i sit arbejde med formidlingen af den danske sangskat. Han vil præsentere både velkendte og nye sange fra Højskolesangbogen. Sangforedraget åbner op for både baggrunde for sangene samt hans værkstedsarbejde omkring at komponere nye fællessange – bl.a. i samarbejde med digter Jens Rosendal, som han har arbejdet sammen med i syv år.

Rasmus Skov Borring (f. 1981) er pianist, komponist og foredragsholder, uddannet cand.mag. i Moderne Kultur og Kulturformidling fra KU. Han har flere albumudgivelser bag sig, bl.a. "Den danske sang 1 & 2" med instrumentale klaverfortolkninger af højskolesange, to albums fra Rosendal/Borring-samarbejdet og ”Sangen har lysning” fra 2020 med nye fællessange.

Vi starter kirkehøjskolen med en kort gudstjeneste i Storring Kirke ved Carsten Marvig, hvorefter vi fortsætter i konfirmandstuen med foredrag, kaffe og kage.